Hivacon Solution

We make materials flow

Alipaineimusiirtojärjestelmiä tehokkaaseen materiaalien kuljettamiseen ja jaotteluun

We make materials flow

Alipaineimusiirtojärjestelmiä tehokkaaseen materiaalien kuljettamiseen ja jaotteluun

Hivacon on suomalainen teknologiakehitysyhtiö ja automaatiojärjestelmien toimittaja. Olemme erikoistuneet elintarviketuotannon sisälogistiikkaan ja tarjoamme korkealaatuisia alipaineimusiirtojärjestelmiä, sekä muita automatisoituja ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Elintarviketeollisuuden lisäksi toimialaamme ovat myös vesienkäsittely ja muu teollisuus.

Elintarviketeollisuuden ratkaisut

Avaimet käteen -periaatteella

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti suunnittelusta toteutukseen, ja tarjoamme räätälöityjä, laadukkaita avaimet käteen -ratkaisuja. Tuotamme laitteemme pääasiassa itse Suomessa.

Kokeneilta ammattilaisilta

Hivaconin tiimillä on yli kymmenen vuoden kokemus automaatiojärjestelmistä ja niiden toimittamisesta kansainvälisesti. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, kevyt kustannusrakenne ja innovatiiviset ratkaisut.

Palvelumme

Hivacon automaatiojärjestelmien toimittamisen lisäksi toimimme projektinhallintapalvelujen tuottajana ja ylemmän johdon konsulttina yrityksille.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia teknisen suunnittelun ja projektijohdon palveluita, joita voimme toteuttaa joko toimeksiantona tai projektin pääurakoitsijana.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sopiva palvelukokonaisuus juuri sinun yrityksesi tai projektisi tarpeisiin!

Hivacon - we make material flow