Hivacon Solution

Etsimme joukkoomme projekti-insinööriä ja automaatiosuunnittelijaa

Etsimme joukkoomme projekti-insinööriä ja automaatiosuunnittelijaa- Hivacon

Töihin Hivaconille? Toimintamme on merkittävässä kasvussa sekä kotimaassa että kansainvälisesti, meillä on mahdollista päästä kiinni mielenkiintoisiin työtehtäviin ja toimimaan asiakkaiden sekä toimitusketjun kumppaneiden kanssa. Haemme reipashenkisiä tyyppejä projekti-insinöörin ja automaatiosuunnittelijan tehtäviin. Meillä ratkaisee asenne ja innostus sekä käytännönläheinen osaaminen, hommia löytyy laidasta laitaan. 

Projekti-insinööri

Omaat erinomaisen ”hoidetaanpas homma” -asenteen sekä asiakaspalvelutaidot. Hallitset projektien eri vaiheet ja olet suunnitelmallinen. Pidät toiminnasta asiakasrajapinnassa sekä aliurakoitsijoiden kanssa. Teet mielelläsi töitä sekä toimistolla että kentällä eri tehtävissä myynnistä käyttöönottoon. 

Eduksesi katsomme:
• asenteesi, halusi saada asioita aikaan
• kokemuksesi jostain seuraavista (vai hallitsetko jo nämä kaikki?): laite- ja putkistoprojektien toteutus, koneautomaatio, myynti- ja projektinhallinta
• aiempi kokemus asennusvalvonnasta
• aiempi kokemus elintarviketeollisuuden alalla
• tekninen koulutus

Voit olla myös vasta aloittelemassa uraasi:
• Tykkäisitkö suunnitella 2D- ja 3D- ohjelmistoilla ja käydä työmailla?
• Kerro, millainen olisi mieluisin työviikkosi? Mitä annettavaa sinulla olisi meille?

Automaatiosuunnittelija

Kykenet toteuttamaan kokonaisvaltaisen sähkö- ja softansuunnittelun prosessi- / konesuunnittelun dokumentaation pohjalta. Olet tottunut tekemään tehtäviä toimisto- ja kenttäolosuhteissa. Käyttöönotot asiakkaiden luona ovat sinulle mukavia reissuja.  

Eduksesi katsomme:
• asenteesi, halusi saada asioita aikaan
• kokemuksesi ja käytännön osaamisen tuotekehityksestä sekä prosessisuunnittelusta

HAKU: Puhelimitse +358 40 661 3231 (Jouni Kähkönen) ja sähköpostitse [email protected]


Hivacon on suomalainen teknologiakehitysyhtiö ja automaatiojärjestelmien toimittaja. Olemme erikoistuneet elintarviketuotannon sisälogistiikkaan ja tarjoamme korkealaatuisia alipaineimusiirtojärjestelmiä, sekä muita automatisoituja ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Elintarviketeollisuuden lisäksi toimialaamme ovat myös vesienkäsittely ja muu teollisuus.