Hivacon Solution

Hivacon yhteistyöhön Perutnina Ptujin kanssa

Hivacon - we make material flow

Yhteistyöuutisia Balkanilta! Hivacon jatkaa kansainvälistä kasvua toimittamalla sisälogistiikkajärjestelmiä tuotantolaitoksiin Euroopassa ja sen ulkopuolella. Tänään meillä on ilo ilmoittaa uudesta yhteistyöstä elintarviketeollisuuden alalla, tällä kertaa Kroatiassa. Hivacon Systems Oy toimittaa alipaineimusiirtojärjestelmän Perutnina Ptujin siipikarjan tuotantolaitokseen Kroatiassa, ja tulee vastaamaan laitoksen sivutuotteiden materiaalivirrasta.

Hivaconin toimitusjohtaja Jouni Kähkönen, odottaa innolla yhteistyötä tämän suuren balkanilaisen elintarvikealan yrityksen kanssa; "Tämä kansainvälinen sopimus on jälleen uusi askel Hivaconille, ja haluan kiittää Perutnina Ptujin mahtavaa tiimiä, joka on luottanut meihin uuden järjestelmän toimittajana."

Perutnina Ptuj on kansainvälinen yritysryhmä, jolla on yli 3 700 työntekijää 7 maassa, 6 tuotantolaitosta ja 3 kauppayhtiötä. Yritys tekee yhteistyötä yli 500 yhteistyökumppanikasvattajan kanssa, jotka kasvattavat broilereita luonnonmukaisessa ympäristössä. Perutnina Ptuj -tuotteita myydään yli 20 maassa maailmanlaajuisesti, ja 2 miljoonaa kuluttajaa nauttii niitä päivittäin. Yhtiö rakentaa nyt ylpeänä tulevaisuutta yli 115-vuotisen toimintaperinteen eteenpäin viejänä.