hivacon.fi

SUJUVAA MATERIAALIEN VIRTAUSTA

NAUTA

PORSAANLIHA

SIIPIKARJA

KALA

VIHANNES
& HEDELMÄ

Hivacon Vacuum -kuljetusjärjestelmät ovat suunniteltu elintarviketeollisuuden käyttöön, nämä ratkaisut täyttävät elintarviketeollisuuden vaatimukset. Järjestelmällä voi kuljettaa monenlaisia ​​materiaaleja, esimerkiksi jätteeksi luokiteltavia materiaaleja tai elintarvikkeiden raaka-aineita. Hivacon on hygieeninen, järjestelmällä kuljetettuja sivutuotteita voidaan käyttää ihmisten ja eläinten ravinnoksi. Lue lisää ratkaisustamme.

Olemme erikoistuneet asiakaslähtöisiin automaatioratkaisuihin, tuotamme järjestelmän pääkomponentit laadukkaasti itse Suomessa.Palvelemme asiakkaitamme suunnittelusta toteutukseen, tarjoamme korkealaatuisia avaimet käteen -ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaidemme liiketoiminnan arvoja.

Hivacon Systems oy on suomalainen innovatiivinen projektijohto- ja järjestelmätoimittaja. Hivacon Systems Oy -tiimillä itsellään on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista automaatiojärjestelmistä ja niiden toimittamisesta maailmalle. Olemme olleet mukana toimittamassa yli 29 alipaineimusiirtojärjestelmää, näistä osa kansainvälisesti haastavissa ympäristöissä hyvällä menestyksellä. Vahvuuksiamme ovat muun muassa joustavuus ja kevyt kustannusrakenne, nämä takaavat toiminnan, jolla haastamme tunnettuja yrityksiä. Haluamme parantaa sisäisen logistiikan ongelmia, vaalia meille tärkeitä arvoja, joita ovat muun muassa puhtaan laadukas ruoka, työntekijöiden turvallisuus ja energiansäästö.

Hivacon Systems Oy on automaatiojärjestelmien toimittaja ja teknologiapalvelu yritys, joka on erikoistunut tyhjiöjärjestelmien toimittamiseen ja projektien johtamiseen

 

Yhteistyössä